• Novinky

            • Naše športové aktivity

            • Spolu s dobrým počasím začali v meste pribúdať športové akcie ,do ktorých sme sa s chuťou  zapojili . Naši žiaci si po prvýkrát vyskúšali futbalový turnaj medzi základnými školami - MC Donald's cup, kde sme prehrali o 5.miesto so  ZŠ Vajanského ulica a získali 6.miesto medzi deviatimi zúčastnenými školami. Naši bežci ročníkov 1.-4. si odbehli 650m v Matičnom behu na Nám.republiky a statočne zabojovali. Umiestnenie sme síce nezískali, ale chuť súťažiť  nám z roka na rok rastie.

            • ENGLISHSTAR

            • Naši žiaci 1.-4.ročníka spolu s p.učiteľkou - angličtinárkou Mgr.M.Václavíkovou sa svedomito pripravovali  na zaujímavú korešpodenčnú súťaž v anglickom jazyku a 25.4.2024 so všetkými žiakmi z celého Slovenska testovali svoje vedomosti z anglického jazyka. Tešíme sa, že aj žiaci z biingválnej triedy 4.A si ľahko poradili s úlohami.  Zúčastnili sme sa tohto už tretieho ročníka v peknom  počte 21 žiakov z 39 žiakov školy.

              Štartovné pre našich žiakov je v symbolickej sume , väčšiu časť poplatku v triedach s rozšíreným vyučovaním predmetov hradí zriaďovateľ školy. Žiaci hravo zvládli jednotlivé úlohy a spolu sa tešíme na výsledky.

              Všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť !