• Novinky

            • Predškoláčik, v našej škole nový žiačik...

            • Sobotňajšie dopoludnie nás navštívili naši predškoláci. V našej školičke ich privítal kamrát ,,Saurus" a spolu s p.učiteľkami a p.vychovávateľkami sa vidali na zaujímavú cestu pri spoznávaní života dinosaurov. Zaujímavé aktivity dokázali, že našich predškoláčikov naozaj zaujímajú netradičné témy a aj o nich veľa vedia. Najviac nás bavilo hľadanie fosílií, lepenie kostičiek a na záver sme si aj zašportovali a nachovali loptičkami hladného Saurusa ... tešíme sa na našich budúcich bystrých žiačikov !

            • Máte doma zvedavého predškoláka ?

            • ,Ahojte, ja som Saurus..." pozývame našich nových bystrých prváčikov na zaujímavé aktivity ! Máte doma zvedavého predškoláka, zaujímajú ho nevšedné veci ako dinosaury, vesmír, príroda životy rôznych druhov zvierat...? Má vaše dieťa samé záujem o čísla, poznáva písmená a veľa sa pýta na rôzne  témy? Prídite sa poradiť, porozprávať s p.psychologičkou, p.špeciálnou pedagogičkou a špecializovaným pedagógom v dvoch termínoch. Vaše deti zabavia naši pedagógovia pri zmysluplných aktivitách ... Objavíme potenciál vášho dieťaťa a budeme ho rozvíjať s láskou  a v spolupráci s vami. Poďte tvoriť školu spolu s nami !

            • Zápis do 1.ročníka ... už sa to blíži !

            • Pozývame všetkých našich malých záujemcov na netradičné sobotňajšie aktivity so zaujímavými témami.Termíny a pozvánku vám zašleme na mail po vyplnení elektronickej prihlášky TU : https://szsoskar.edupage.org/register/   (na našej www.stránke školy). 

              V našej školičke nuda nemá šancu ... Dávame deťom priestor, objavujeme ich poteciál a podporíme ich, aby rozvíjali to v čom sú najlepší ... Prečítajte si viac o nás TU : https://szsoskar.edupage.org/a/zapis-do-1-rocnika